Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:03:36

Під час рейду міліціонери вполювали трьох браконьєрів

10.09.2014   12:44

Співробітники лінійного відділення міліції в порту «Чернігів» отримали оперативну інформацію, що неподалік села Дніпровське Чернігівського району буде здійснюватися незаконний вилов риби.

Для перевірки інформації з досвідчених працівників лінійного відділення міліції була сформована мобільна група, яка й виїхала до вказаного населеного пункту. Прибувши на місце, група розмістилася так, щоб водна поверхня Дніпра проглядалася якомога далі.

Минуло близько години, коли у вечірніх сутінках співробітник, що спостерігав у бінокль за рухом на воді помітив човен та три силуети в ньому. Чоловіки піднялися вверх по Дніпру, скинули сітку за борт та почали спускатися за течією. Браконьєри так захопилися риболовлею, що навіть не помітили, як пропливли повз групу міліціонерів, які уважно за ними спостерігали.

Через півгодини зловмисники почали вибирати сітку. Вже повністю потемніло, але навіть при світлі Місяця у бінокль було добре видно, що в сітку браконьєрів втрапив добрячий вилов.

Після команди старшого групи «всі в човен і повний в перед» міліцейський човен за хвилину наздогнав правопорушників. Ті навіть не встигли збагнути, що їх вже швартують працівники річкової міліції.

Після нетривалого «знайомства» правоохоронці оглянули вміст човна. Там виявилася майже 90-метрова сітка та 40 лящів. Загальна сума збитків, завданих рибному господарству України, становить майже 7000 гривень.

Затримані горе-рибалки усі втрьох виявилися жителями села Старик Чернігівського району. На даний час вони перевіряються на причетність до інших незаконних виловів риби. Всі матеріали будуть передані до суду, який і визначить ступінь вини правопорушників.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини