Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:33:44

Бійці 41-го батальйону територіальної оборони вирушили до місця дислокації

10.09.2014   10:44

Налагоджено автобусне сполучення з чернігівськими батальйонами територіальної оборони, що перебувають у зоні АТО. 9 вересня бійці 41-го батальйону територіальної оборони, які перебували у відпустці, відбули до місця дислокації на мікроавтобусі, спорядженому за підтримки облдержадміністрації.

Цього разу автобус надав і заправив необхідною кількістю пального Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

- Відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка ми організували регулярне автобусне сполучення з чернігівськими батальйонами, що несуть службу на сході країни. Поки що це невеликі автобуси типу "Газель", але за потреби буде надаватися пасажирський транспорт більшої місткості, - говорить директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Сергій Болдирев.

За його словами, це робиться для того, щоб бійці, які відбувають у відпустки, мали змогу швидко і безкоштовно повернутися додому, а по її закінченні вчасно прибути до місця дислокації.

Разом з тим, до автобусу завантажується ще і гуманітарна допомога для наших вояків. Сьогоднішній вантаж, до складу якого входять спальні мішки, карімати, намети, берци, темробілизна, продукти харчування, вода, запчастини, передачі від рідних та близьких, буде доправлений безпосередньо до 41-го батальйону територіальної оборони. Днями на мікроавтобусі до місця дислокації були доставлені гуманітарна допомога та вояки 13-го батальйону, які перебували у відпустці.

Слід зазначити, що гуманітарну допомогу для наших бійців збирають в усіх населених пунктах Чернігівщини і доправляють до Єдиного волонтерського центру допомоги військовим в зоні АТО та переселенцям. Волонтери центру повідомляють, що намагаються щотижня комплектувати та направляти все необхідне військовослужбовцям на схід країни.

- Настрій бойовий. Все буде добре, - запевняють бійці 41-го батальйону перед від'їздом і додають - Будемо до кінця виконувати свій обов'язок - захищати Україну!

- Хай Вам щастить, хлопці! Повертайтеся живими!, - наголошують у відповідь рідні, бойові побратими, журналісти та громадськість.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини