Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:20:13

Леонід Кучма відвідав ЧНТУ

09.09.2014   13:32Агенцiя

Вже за доброю традицією 8 вересня з нагоди урочистого вручення стипендій Благодійної Організації Президентського Фонду «Україна» Чернігівський національний технологічний університет відвідав Президент України Леонід Данилович Кучма. П’ятий рік поспіль в університеті відбувається така урочиста подія.

Разом з Президентом до Чернігівського національного технологічного університету завітали: заступник голови облради Валентин Васильович Мельничук та Чернігівський міський голова Олександр Володимирович Соколов.

З вітальним словом виступив доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України, ректор університету Сергій Миколайович Шкарлет, який подякував Леоніду Даниловичу за підтримку та заохочення талановитої молоді ЧНТУ, а також за вагомий внесок у відродженні в Україні миру.

Цього року за підсумками заліково-екзаменаційної сесії та за результатами науково-дослідної роботи лауреатами премії Президентського Фонду «Україна» стали студенти механіко-технологічного факультету:
Мінченко Марина Анатоліївна (гр. МЗВ-091, спеціальність 8.05050401 – Технології та устаткування зварювання),
Ярмолюк Владислав Васильович (гр. МТМ-091, спеціальність 8.05050201 – Технології машинобудування),
Молько Артем Сергійович (гр. АТ-111, напрям підготовки 6.070106 – Автомобільний транспорт);
студентка факультету електронних та інформаційних технологій: Халіман Леся Петрівна (гр. ММ-091, спеціальність 8.05070102 – Електричні системи і мережі);
студентка факультету праці та соціального управління: Недєй Альона Олегівна (гр. ДЕПб 11115( 415)), напрям підготовки 6.030505 – Управління персоналом та економіка праці).

Після урочистого вручення стипендій студенти мали змогу поспілкуватися з Президентом України, який виклав своє бачення сьогоднішньої ситуації в країні та відповів на запитання студентів, що стосувалися анексії Криму, шляхів досягнення миру на Донбасі, роботи трьохсторонньої контактної групи з мирного врегулюванню конфлікту на сході, нової оборонної доктрини держави, зміни позаблокового статусу України та інші.


http://www.stu.cn.ua/news_view/1140/

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини