Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 12:47:30

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

09.09.2014   09:56

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 08 вересня по 08 годину 09 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 6 пожеж, з яких 4 в житловому секторі та 2 в екологічних природних системах. Загинуло 2 людини.

1. Пожежа в житловому секторі смт Козелець, вул. Київська Об 11 год. 32 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю, перекриття та внутрішнє облицювання стін. Причина - порушення правил монтажу електроустановок та електромереж. Збиток -2500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря 1939 р.н.

2. Пожежа сухої трави Городнянський район, поблизу с. Великий Листвен О 13 год. 05 хв. на відкритій місцевості сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

3. Пожежа сухої травиmКозелецький район, поблизу с. Жуківщина О 14 год. 55 хв. на відкритій місцевості сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа в житловому секторі Менський район, с. Стольне О 15 год. 10 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю. Причина - порушення правил монтажу електроустановок та електромереж. Збиток - 5000 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

5. Пожежа в житловому секторі Носівський район, с. Макіївка О 18 год. 35 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та 5 т грубих кормів. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30000 грн.

6. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, смт Ладан, вул. Краслянська О 04 год. 10 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття веранди, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30000 грн. На місці пожежі виявлено тіло особи, яка встановлюється.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини