Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:55:29

Чернігівські аграрії направили гуманітарний вантаж для земляків в зону АТО

29.08.2014   12:46Агенцiя

Сьогодні громадяни України в різних регіонах надають всебічну підтримку військовослужбовцям, які перебувають та виконують завдання в зоні антитерористичної операції. Чернігівська громада також неодноразово відправляла гуманітарні вантажі на схід України.

Так, у четвер 28 серпня сіверянам, які служать у зоні АТО, земляки направили чергову гуманітарну допомогу.

Цього разу сільськогосподарські  підприємства, які розташовані в регіоні, за сприяння Бахмацької, Козелецької, Ічнянської та Бобровицької райдержадміністрацій зібрали для військових близько 4 тон необхідних товарів, речей, військової амуніції та спорядження, а також якісних продуктів харчування власного виробництва.  Вантаж формували аграрні підприємства ТОВ «СП «Агродім» (м.Бахмач), СТОВ «Україна» (м.Бахмач), ПОСП «Кіпті» (Козелецький район), ПАТ «Рудьківське» (Бобровицький район), ПАТ «Блок Агросвіт» (Ічнянський район), ПСП «Агро ВАМ» (Ічнянський район).

«Сьогодні багато хлопців з Чернігівщини виконують завдання і боронять нашу Батьківщину у зоні АТО. Вони роздислоковані у різних військових підрозділах. Тому обов’язком всіх тих, хто безпосередньо працює на чернігівській землі, є надання посильної допомоги воїнам, які захищають рідну землю, - говорить представник товариства «Агродім», чиє виробництво розташоване у Бахмацькому районі області.

Машини з гуманітарним вантажем були доправлені на Луганщину для  батальйону міліції особливого призначення «Чернігів».

Прес-служба ТОВ «СП «Агродім»

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини