Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:01:06

Особи, які в Прилуках завдали тілесних ушкоджень слідчому, відповідатимуть перед Законом

28.08.2014   13:38

Захищаючи громадян від озброєного ножем злочинця, постраждала дівчина-слідчий Прилуцького міського відділу внутрішніх справ. За годину до опівночі до чергової частини Прилуцького міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення, що в одному з районів Прилук п'яний чоловік з величезним погрожує громадянам.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, у складі якої була і слідчий слідчого відділення.

Під час складання матеріалів на 17-річного жителя військового містечка, у якого при собі знаходився ніж великих розмірів, правопорушник по мобільному телефону викликав декількох своїх знайомих, які стали вимагати відпустити молодика.

Молодики в ультимативній формі почали вимагати не документувати вказаний факт. Коли слідчий повідомила, що не піде на укриття правопорушення, товариші правопорушника стали поводити себе агресивно та смикати за одяг слідчого, висловлюватися на її адресу нецензурною лайкою.

Один з чоловіків наніс міліціонеру тілесні ушкодження, вирвав мобільний телефон з її рук, кинув його на землю, а потім перекинув через паркан. Лейтенант міліції була госпіталізована, медики констатували у слідчого закриту черепно-мозкову травму.

Наразі всі учасники нападу на слідчого встановлені. Даний факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Правопорушники дають покази слідчим, триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини