Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:07:05

Активісти продовжують надавати допомогу Збройним Силам України

07.08.2014   12:54

Волонтери продовжують надавати українській армії гуманітарну допомогу. Зокрема, активісти ініціативної групи «Армія SOS» передали військовим однієї з частин у Чернігівського гарнізону допомогу на суму майже 100 тисяч гривень.

Командування військової частини одразу організувало відправку вантажу військовослужбовцям, які знаходяться у зоні антитерористичної операції.

- Ми зв’язалися з нашими солдатами, які зараз знаходяться на передовій, і склали список необхідних речей, - розповів заступник командира по роботі з особовим складом підполковник Григорій Токар. – На наше прохання допомогти  відгукнулися активісти групи «Армія SOS». Вони закупили все необхідне та доставили до військової частини.

Волонтери особисто відвідали військову частину та ознайомилися зі списками необхідного. Після цього вони закупили гуманітарну допомогу. Серед речей, що направили бійцям у зону АТО, все що вкрай необхідне під час ведення бойових дій. Тут три бензинові електрогенератори, біноклі, предмети екіпіровки, медикаменти, засоби захисту, зв’язку та особистої гігієни тощо.

Група «Армія SOS» відома своєю сторінкою на Фейсбук і налічує близько трьох тисяч учасників. Гроші для військових надсилають пересічні українці. Внески різняться від кількох гривень, до сотень тисяч. На сьогодні вони надали допомоги на декілька мільйонів гривень.

Група фактично взяла шефство над деякими військовими підрозділами, які знаходяться у зоні АТО. Її волонтери час від часу особисто відвідують бійців на Сході, щоб зрозуміти їхні потреби і ефективніше надавати допомогу. Далі через фейсбук-сторінку активісти знаходять кошти для того, щоб виконати замовлення.

Група користується великою довірою. Вона педантично звітує перед учасниками благодійних акцій та щотижня публікує звіти про свою діяльність. Половину коштів на рахунки групи перераховують великі компанії та приватні підприємці.

Реквізити для благодійної допомоги армії в рамках ініціатив групи АРМІЯ SOS:
Картка Приватбанку: 5168 7420 1174 1463
Отримувач: Олексій Савченко (Oleksii Savchenko)
ПАО КБ Приватбанк
Код отримувача (ОКПО, ЕГРПОУ): 14360570
Код банка отримувача (МФО): 305299
Рахунок отримувача: 29244825509100
ИНН: 3123917311
ОБОВЬЯЗКОВО вкажіть призначення платежу: Добровільна пожертва для надання допомоги Збройним Силам України.
Щодо відправки матеріальної допомоги звертатися за електронної адресою armia.sos@gmail.com
Список необхідних речей.

За інформацією РМЦ МО України (м. Чернігів)

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини