Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:03:57

Російського "сокола" до України не пустили

10.07.2014   13:36

Вчора, під час оформлення на в’їзд в Україну в міжнародному пункт пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі», рейсового автобуса сполученням «Гомель - Київ» прикордонний наряд по перевірці документів звернув на знервовану поведінку одного з пасажирів, який в подальшому виявився 40-річним громадянином Росії.

Стосовно цього громадянина прийняли рішення про проведення контролю другої лінії та поглибленого огляду його особистих речей.

Під час проведення, спільно із співробітниками митниці, цієї перевірки, при огляді валізи пасажира виявлено цілу пачку документів Російської Федерації, а саме: Свідоцтво пілота,  Військовий квиток офіцера запасу ЗС, Свідоцтво диспетчера управління повітряним рухом, Свідоцтво військового льотчика (штурмана), Свідоцтво штурмана цивільної авіації, Пенсійне посвідчення, Диплом про закінчення Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів, Страховий медичний поліс та інші. Крім того він мав при собі ще й GPS - навігатор GARMIN.

В ході співбесіди громадянин заявив, що слідує до м. Києва для влаштування на роботу в цивільній авіації, але не переконав прикордонників і в результаті отримав заборону в'їзду на територію України терміном на 3 (три) роки. Подорож до України, цього разу, для нього закінчилася посадкою до рейсового в зворотному напрямку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини