Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:05:09

На Чернігівщині сумнівний спирт не потрапив на виробництво фальсифікату

24.06.2014   13:15

Увагу оперативників податкової міліції Головного управління Міндоходів та УСБУ в Чернігівській області привернув вантажний автомобіль, у якому двоє мешканців Чернігова перевозили прозору рідину з характерним запахом спирту.

Як повідомив завідувач сектору протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління Сергій Євтух, під час огляду транспортного засобу у вантажному відділенні виявлено 500 картонних коробок. У кожній з них було по чотири п’ятилітрові пластикові ємності з маркуванням «Етиловий спирт», де зазначалося, що його виробник - з Російської Федерації. Але документів щодо походження вантажу та законності його ввезення на територію України не було.

Всього з незаконного обігу вилучено 10 тис. літрів спирту орієнтовною вартістю 600 тис.грн. та вантажний автомобіль орієнтовною вартістю 310 тис. грн.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
Досудове розслідування проводиться слідчими Головного управління Міндоходів у Чернігівській області.

Варто зазначити, що з такого об’єму спирту сумнівної якості правопорушники могли виготовити більше 50 тис. пляшок фальсифікованої горілки. Від її незаконної реалізації Державний бюджет втратив би 560 тис. грн. акцизного податку.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини