Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:44:01

До Дня медичного працівника

14.06.2014   07:46

У неділю, 15 червня відзначається День медичного працівника. З нагоди свята в облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч керівників області з кращими медиками.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко привітав з професійним святом людей у білих халатах, які своєю працею роблять вагомий внесок у збереження життя та здоров'я людей. Очільник області зауважив, що найважливішою та найвищою оцінкою їхньої діяльності є людська вдячність тих, кому лікарі допомагають долати життєві труднощі.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова обласної ради Микола Звєрєв відзначив роботу лікарів, молодшого медичного персоналу, які завжди готові надати фахові консультації і прийти будь-якої хвилини на допомогу.
– Чимало ваших колег проявили громадянську позицію та свій професійний хист під час Революції гідності. Медики пліч-о-пліч із захисниками Євромайдану відстоювали честі і гідність нашої Батьківщини, самовіддано рятували життя людей. І зараз, проявляючи знання та вміння, медики рятують життя людей на південному сході нашої Батьківщини. Професія, яку ви обрали, заслуговує лише поваги та захоплення. У кожного мешканця Чернігівщини знайдеться чимало теплих слів подяки лікарям, молодшому медичному персоналу, – наголосив керівник та заодно побажав медикам здоров’я, благополуччя, родинного затишку та здійснення всіх життєвих і професійних задумів.

З нагоди свята кращі медичні працівники отримали відзнаки Міністерства охорони здоров’я України, обласної державної адміністрації та обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Микола Звєрєв нагородив почесними грамотами та відзнаками обласної ради завідуючу диспансерним відділенням спортивної медицини комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» Інну Коробенко, медичну сестру операційно-хірургічного відділення комунального лікувально-профілактичного закладу «Ічнянська центральна районна лікарня» Любов Музиченко, завідуючу жіночою консультацією № 2 Чернігівського пологового будинку Олену Трикашну, завідувача пульмонологічного відділення Чернігівської міської лікарні № 1 Чернігівської міської ради Олександра Случука, завідуючу відділенням променевої терапії комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер» Наталію Шакун, завідувача неврологічного відділення для хворих з порушенням мозкового кровообігу Чернігівської міської лікарні № 1 Віталія Яременка.

Відзнаки Міністерства охорони здоров’я України та облдержадміністрації вручив керівник обласної виконавчої влади Володимир Івашко. З вітальними словами до своїх колег звернулися начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш, депутати обласної ради – головний лікар Менської Центральної районної лікарні Петро Хомрач, головний лікар Чернігівської обласної дитячої лікарні Олександр Карета та інші.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.