Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:29:33

Бобровицький район: пустощі з сірниками двох дівчат призвели до пожежі господарчої будівлі

13.05.2014   07:10

11 травня о 18:24 у Бобровицькому районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі одного з приватних господарств у с. Кобижча.

До місця пригоди оперативно за викликом прибув черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцева пожежна команда. На той момент полум'я охопило майже всю господарчу будівлю. 

Вогнеборці о 18:45 локалізували, а о 19:20 остаточно ліквідували пожежу. Завдяки їх оперативним та професійним діям врятовано поруч розташовані житловий будинок, господарчі споруди та матеріальних цінностей на суму 100 тис. грн.

В ході розслідування з`ясувалося, що причиною загоряння послужили пустощі з сірниками 8-річної доньки господарки Софії та 7-річної сусідської дівчинки Насті. Поки господиня займалась справами, залишені поза увагою дорослих діти вигадали небезпечні ігри з сірниками у сараї.

На щастя, дівчатка не постраждали. Вогонь не встиг блокувати вихід із сараю тому вони вчасно вибігли з небезпечної зони. Полум'ям знищено перекриття на площі 7 кв. м., пошкоджено стіни на площі 15 кв. м. та майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються з проханням до батьків: не залишайте дітей без нагляду, контролюйте їх розваги та виховуйте навички культури безпечної поведінки. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!
 

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини