Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:58:19

Пенітенціарії Чернігівщини зібрались на підсумковій нараді І кварталу 2014 року

06.05.2014   10:18Агенцiя

30 квітня на базі Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області під головуванням начальника управління полковника внутрішньої служби Валерія Пісклова відбулась розширена нарада,

присвячена підведенню підсумків оперативно-службової діяльності органів і установ Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.
В нараді взяли участь керівний склад управління та установ області. Серед запрошених також були представник Прокуратури Чернігівської області Олександр Назаренко та заступник начальника Головного управління юстиції в Чернігівській області Володимир Бобруйко.
Перед початком наради було проведено стройовий огляд. Під час огляду був перевірений стан форменого одягу і зовнішнього вигляду особового складу. А головне – це визначення стройової виправки пенітенціаріїв та стройових навичок.
Розширена нарада урочисто розпочалась гімном Державної пенітенціарної служби України.

Збори включали в себе ряд найважливіших питань діяльності пенітенціаріїв області. Досить активно обговорювались питання діяльності відділів режиму та охорони, нагляду і безпеки, оперативних відділів та стан комунально-побутового забезпечення в органах та установах Чернігівської області протягом І кварталу 2014 року.

Начальник управління Валерій Пісклов коротко зупинився на пріоритетних напрямках діяльності служби в Чернігівській області. Зокрема, необхідності подальшої активізації роботи по недопущенню злочинів та неухильному дотриманні прав і свобод людини співробітниками при виконанні своїх службових обов'язків.
Значними були питання соціально-виховної та психологічної роботи, діяльність кримінально-виконавчої інспекції та кадрового забезпечення в установах Чернігівщини. Окремо було обговорено питання підготовки до проведення виборів – 2014, амністії та протидії корупції в органах та установах ДПтС України в Чернігівській області.

Всі виступаючі підготували до перегляду мультимедійні презентації, які значним чином полегшили сприйняття інформації та на наглядних прикладах продемонстрували напрацювання співробітників.

В ході наради пенітенціарії підвели підсумки роботи, проаналізували позитивні та негативні аспекти на пріоритетних напрямках службової діяльності, розглянули питання зміцнення дисципліни і законності серед особового складу.

Проаналізувавши показники службової діяльності співробітників служби в Чернігівській області, колеги спільно зі своїм командуванням мали змогу чітко окреслити ряд завдань, виконання яких має позитивно сприяти на подальші результати роботи управління та підпорядкованих установ.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини