Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:15:15

Громада Чернігівщини за чисте довкілля!

10.04.2014   09:53

Таку думку висловили учасники наради з питань підготовки та проведення 12 квітня в населених пунктах області дня благоустрою та акції «За чисте довкілля», яка відбулась 8 квітня у Департаменті житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації.

До обговорення питань з підготовки заходів були запрошені керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники міськради Чернігова, Служби автомобільних доріг, лісового та мисливського господарства, громадських організацій області.

Як зазначалось, у населених пунктах області вже розпочаті роботи з благоустрою, внаслідок чого упорядковано 40,4 га прибудинкових територій, висаджено 1800 саджанців дерев та 800 кущів, ліквідовано 196 несанкціонованих сміттєзвалищ, упорядковано 221 місце почесного поховання та 230 кладовищ, приведено до належного санітарно-технічного стану 98 парків та скверів.

Спеціалізоване підприємство «Чернігівоблагроліс» за час проведення акції планує висадити близько 20 тисяч різних порід дерев, та близько 4 млн саджанців хвойних дерев.

Дорожніми підприємствами області розгорнуто прибирання сміття та висадка дерев вздовж доріг.

У м. Чернігові завершується прибирання прибудинкових територій та висадка дерев, благоустрій місць поховань та ремонтні роботи на кладовищах, проводиться ямковий ремонт доріг, очистка від сміття русла р.Стрижень.

Учасники наради наголошували на необхідності залучення до прибирання довкілля учнівської молоді та забезпечення всебічного інформування населення щодо проведення акцій з благоустрою довкілля.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини