Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:24:59

Міський голова погорів при отриманні неправомірної вигоди

19.03.2014   08:43

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області разом зі співробітниками слідчого управління викрили факт одержання неправомірної вигоди міським головою одного з населених пунктів області.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою), співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю та слідчого управління УМВС України в Чернігівській області при одержанні неправомірної вигоди «на гарячому» викрито міського голову одного з населених пунктів області.

Будучи посадовою особою, він вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 18 тисяч гривень від приватного підприємця, жителя одного з райцентрів Чернігівщини за вчинення дій, що входять до його компетенції як керівника органу місцевого самоврядування. Предмет неправомірної вигоди вилучено.

Таке діяння карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


До теми: Ляшко пообіцяв дещо відірвати меру Щорса за хабарі. Тепер той попався…

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини