Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:13:46

З турботою про здоров’я працюючих громадян і членів їх сімей

07.03.2014   11:58Агенцiя

Обласним відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової праці працездатності, за підсумками 2013 року, виконано одне із пріоритетних напрямків діяльності Фонду, а саме:

забезпечення санаторно-курортним та відновлювальним лікуванням застрахованих осіб в санаторно-курортних закладах, у тому числі  санаторіях-профілакторіях, участь у реалізації державних програм щодо оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення, реалізація інших законодавчо визначених напрямків позашкільного обслуговування дітей. На зазначені цілі у бюджеті обласного відділення Фонду було передбачено 55,6 млн. грн.

Видатки на санаторно-курортне та відновлювальне лікування склали 37 млн. 955 тис. грн. (із них 3 млн. 168 тис. грн. на придбання путівок до реабілітаційних відділень санаторіїв). За рахунок цих коштів було виділено 6026 путівок (5622 на санаторно-курортне лікування та 404 на відновлювальне лікування). Всі путівки застрахованими особами використані. У порівнянні з 2012 роком отримано на 1 177 санаторно-курортних путівок більше, також зросла в 5 разів кількість реабілітаційних путівок (404 путівки проти 82 у 2012 році).

Також 1200 осіб отримали оздоровлення за кошти Фонду у двох санаторіях-профілакторіях, що частково фінансуються з бюджету відділення Фонду. Витрати на їх часткове утримання склали 1 млн. 414 тис. грн., в тому числі 632 тис. грн. по санаторію-профілакторію Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського (оздоровлено 600 застрахованих осіб) та 782 тис. грн. по санаторію-профілакторію „Юність” Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка (оздоровлено 600 студентів).

За підсумками літньої оздоровчої компанії 2013 року за участю коштів Фонду, а це 10 млн. грн., що  на 2 млн. 674 тис.  грн. більше ніж за 2012 рік, оздоровлено 9016 дітей застрахованих осіб, що на 305 дітей (або на 3,5%) більше рівня минулого року (8711 осіб).
Водночас, з бюджету відділення Фонду було спрямовано 3 млн. 941 тис. грн. на часткове фінансування 27 дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств „Динамо”, „Колос”, „Спартак” та „Україна”, де навчалося 7 692 вихованців.

Також, в рамках надання соціальних послуг, за кошти Фонду 93 490 дітей застрахованих осіб області були забезпечені новорічними подарунками, загальна вартість яких склала 2 млн. 241 тис. грн. Їх кількість збільшилась на 1 490 у порівнянні з 2012 роком.

Наразі, у відповідності до визначених завдань на 2014 рік, повним ходом іде забезпечення санаторно-курортним і відновлювальним лікуванням застрахованих осіб в санаторно-курортних закладах України. У розпалі і підготовка до літньої дитячої оздоровчої кампанії.

Прес-служба виконавчої дирекції
обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини