Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:32:27

Співробітники кримінально-виконавчої інспекції Чернігова зібрали необхідні речі для безпритульних

20.02.2014   08:21Агенцiя

Цілком справедливим є твердження про те, що благодійність є найбільшим виявом гуманності. А, інколи, це і прояв професіоналізму.

Безпритульність та бродяжництво призводить до жахливих наслідків – алкоголізму, наркоманії, бандитизму, злодійству, які можуть викликати скоєння жахливих злочинів. Зазначені питання не залишаються поза увагою управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

Співробітники сектору кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області спільно із співробітниками Чернігівського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції зібрали речі для благодійності. Одяг, взуття та предмети першої необхідності були надані Свято-Троїцькому кафедральному собору, як допомогу прихожанам церкви, які перебувають у скрутних життєвих умовах.

“Ми вже давно планували здійснити цей жест допомоги, адже працівникам інспекції, як нікому, відомо про кількість людей, які потребують допомоги. На обліку перебувають такі громадяни, що не мають постійного місця проживання, деякі з них просять милостиню біля церков міста. Неодноразово співробітники інспекції, з власної ініціативи та із співчуття до таких осіб, приносили їм одяг, взуття, їжу, таким чином підтримуючи, та проявляючи опіку над підобліковими” – розповідає заступник начальника Чернігівського міського відділу Ірина Акуленко.
Настоятель Свято-Троїцького Собору благословив співробітників кримінально-виконавчої інспекції та подякував за добру справу.

Начальник сектору КВІ управління майор внутрішньої служби Євгеній Скалюн зазначив: “Незахищеній категорії населення нині найважче. І немає значення, яким чином ці люди опинилися поза суспільством без відповідних матеріальних благ. Так склалося їхнє життя. Ми, як співробітники Державної пенітенціарної служби України, повинні звернути особливу увагу на проблеми безпритульних, адже це наш обов’язок – не допустити скоєння повторних злочинів”.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини