Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:52:26

Фінінспектори Чернігівщини виявили втрат на суму 2,4 млн грн під час ревізій професійно-технічних закладів

17.02.2014   10:48Агенцiя

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області у 2013 році виявили порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 2,4 млн грн під час ревізій у 14-ти професійно-технічних навчальних закладах.

Зокрема, виявлено покриття витрат спеціального фонду бюджету та сторонніх фізичних осіб, які проживали в гуртожитках закладів, коштами загального фонду на загальну суму 921 тис.грн.

Також встановлено незаконні виплати заробітної плати, стипендій та допомоги з урахуванням внесків до державних цільових фондів в сумі 986 тис.грн.

Внаслідок неперерахування суб»єктами господарювання, в яких учні проходили практику, 50 % їхньої заробітної плати навчальними  закладами недоотримано фінансових ресурсів на суму 294 тис.грн. Державним бюджетом недоотримано 113 тис.грн. за надання закладами послуг без укладання договорів оренди та не пред»явлення рахунків на оплату. 

За результатами контрольних заходів складено 63 протоколи про адміністративне правопорушення, звільнено 4 посадові особи  із займаних посад, застосовано 22 фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

Про результати поінформовано правоохоронні органи.


Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини