Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:14:11

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

24.01.2014   09:37

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 23 січня по 08 годину 24 січня 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 7 пожеж в житловому секторі. Загинуло 2 людини, 1 людину врятовано.

1. Пожежа в житловому секторі Корюківський район, с. Б.Слобода О 16 год. 00 хв. сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено домашні речі. Причина та збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися. На місці пожежі виявлено тіло господаря.

2. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Ріпкинська О 16 год. 56 хв. сталася пожежа будівлі господарчого призначення. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 15000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Ст. Білоус О 17 год. 13 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 25000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Киїнка О 17 год. 23 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено майно, пошкоджено перекриття. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі смт Козелець, вул. Одинця О 20 год. 29 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 кв. м, пошкоджено стіни. Причина встановлюється. Збиток - 20000 грн. Врятовано господаря та матеріальних цінностей на суму 80000 грн. На місці пожежі виявлено тіло особи жіночої статі, яка встановлюється.

6. Пожежа в житловому секторі м. Городня, вул. Чапаєва О 01 год. 55 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та майно. Власник та збитки встановлюються. Причина - коротке замикання електромережі. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.

7. Пожежа в житловому секторі Ніжинський район, с. Велика Дорога О 04 год. 30 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено майно. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 200000 грн.


Інші повідомлення:


23.01.2014 року об 11 год. 04 хв. на балконі власної квартири у м. Чернігові по пр. Перемоги, 13 опинилася зачиненою гр. П., 1939 р.н. Для надання допомоги по відкриванню дверей залучалося відділення 2 ДПРЧ (м. Чернігів).

Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на дорогах державного значення Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 172 одиниці спеціальної техніки та 205 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини