Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:56:47

На Чернігівщині заборонені предмети засудженим передавали у цигарках та у посилках з подвійним дном. ФОТО

11.01.2014   10:59Агенцiя

За тиждень у Менській колонії та Чернігівському СІЗО зафіксовано три випадки передачі суміші із запахом коноплі, сухих дріжджів та мобільного телефону

Співробітники органів та установ виконання покарань Чернігівської області лише протягом минулого тижня, під час проведення операції «Заслон», припинили три спроби надходження заборонених предметів до засуджених та осіб узятих під варту Менської виправної колонії (№91) та Чернігівського слідчого ізолятора.

Так, під час видачі посилки, яка надійшла засудженому Б., було виявлено та вилучено «сухі дріжджі». За даним фактом ведеться відповідна перевірка.

Наступний факт вилучення відбувся також в Менській виправній колонії, де під час видачі посилки було виявлено та вилучено в помазку для гоління речовину зеленого кольору невідомого походження з характерним запахом коноплі.

Про дану подію було повідомлено співробітників міліції, а вилучену речовину направлено на експертизу.

В Чернігівському слідчому ізоляторі під час догляду посилки на ім’я засудженого Г., в подвійному дні посилки, прихованим шляхом, було виявлено та вилучено мобільний телефон з батареєю живлення, без сім-карти та зарядного пристрою до нього.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини