Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:13:03

Працівників правоохоронних органів привітали з професійним святом

18.12.2013   08:38

17 грудня у залі засідань УМВС України в області відбулися урочисті збори з нагоди Дня міліції України.

Працівників міліції та ветеранів органів внутрішніх справ привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет, керівники правоохоронних та судових органів, колеги з Брянської та Гомельської областей.

На початку зустрічі привітав присутніх, вручив відзнаки та цінні подарунки начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик.

Вітаючи тих, хто за покликом серця обрав для себе нелегку, тривожну та вкрай важливу для суспільства професію – захищати життя, честь і гідність громадян, стверджувати в Українській державі законність та правопорядок, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко подякував їм за сумлінну працю, мужність і відданість обраній справі «Президент України Віктор Янукович визначив приоритетні принципи діяльності органів внутрішніх справ: «Це патріотизм, це чесність і неприйняття корупції у будь-яких проявах, це безумовна повага до прав людини, це верховенство права».

Сьогодні українська міліція – як складова частина суспільного організму – переживає відповідальний період перебудови, адаптації до нових умов правоохоронної діяльності, сучасної ідеології та практики», - наголосив очільник області.

Він підкреслив: працівники органів внутрішніх справ області докладають чимало зусиль для оздоровлення криміногенної ситуації в регіоні. Завдяки їхній високопрофесійній діяльності створюються умови щодо збереження в наших містах і селах стабільності, громадянського миру і спокою, зміцнення правопорядку.

«Люди у міліцейській формі завжди мають залишатися гарантами людської віри у справедливість, рівність всіх перед законом, недоторканість прав і свобод громадян, які вони захищають, порою ризикуючи своїм життям.

Ми віддаємо шану ветеранам органів внутрішніх справ, які віддали свої сили і здоров’я служінню Закону; низько вклоняємось пам’яті загиблих правоохоронців, котрі ціною власного життя захистили людей від злочинних посягань: надаємо підтримку і допомогу їхнім сім’ям», - відзначив голова облдержадміністрації.

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування області активно долучаються до розв’язання проблем, що постають у повсякденній діяльності міліцейських підрозділів, їх матеріально-технічному забезпеченні, вирішенні побутових питань. Як повідомив Володимир Хоменко, наразі вирішується питання передачі найближчим часом обласному управлінню МВС чотирьох квартир для співробітників міліції.

Кращі працівники правоохоронних органів області отримали відзнаки обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини