Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:30:49

"Тиждень добрих справ" у Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

30.11.2013   14:18Агенцiя

В Чернігові у «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» традиційно пройшов «Тиждень добрих справ».

Діти та педагоги готувалися до нього заздалегідь. Мета заходу: формування високих моральних якостей у вихованців клубів, підвищення рівня культури, сприяння формуванню активної громадської позиції. В усіх клубах пройшли міні-проекти, цікаві заходи, соціальні акції.

За задумом організаторів, клубам необхідно було обрати із запропонованого списку або придумати самостійно одну чи більше добру справу, яку вихованці хотіли б та могли зробити.

Творчі звіти вихованців за результатами втілення проекту були яскравими та цікавими.

Так, наприклад, у клубі «Джерельце» діти провели майстерню для відвідувачів філії дитячої бібліотеки, акцію «Подаруй дитині посмішку», разом із вихованцями клубу «Камертон» зібрали речі та іграшки для громадської організації «ШАНС», що допомагає людям з обмеженими можливостями.

В клубі «Чайка» вихованці активно взялися за виготовлення годівничок для птахів, художнього оформлення клумби біля клубу та посадки нових дерев.

В клубі «Берегиня» вихованці організували багато екологічних акцій, а також провели майстерню та концерт для дошкільнят сусіднього дитячого садка.

Вихованці клубу «Ровесник» відвідали з дружнім візитом, подарунками та концертом притулок «Надія». А відвідувачі клубів «Інтелект» та «Україна» пригощали печивом та теплим чаєм мешканців міста просто на вулиці.

Клуб «Фортуна» відзначився такими добрими справами як «Лікарня для книг», принесених із дитячої бібліотеки, листівками для людей похилого віку, екологічною акцією «Економічне використання паперу».

Вихованці клубу «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» відвідали дитячий садок із подарунками, виготовленими власноруч, – новорічними іграшками та прикрасами.

В заході взяли участь всі клуби за місцем проживання. Самі вихованці клубів отримали велике задоволення від свої добрих справ.

Тож запрошуємо всіх до клубів за місцем проживання. Будемо творити добро разом!

 

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини