Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:18:46

Наркоперевізників засуджено до 10 років позбавлення волі

20.11.2013   11:32

Рішенням Городнянського районного суду Чернігівської області до кримінальної відповідальності притягнуто двох громадян Республіки Молдова, яких визнано винними у контрабандному переміщенні через українсько-російський кордон наркотичного засобу - канабісу в особливо великому розмірі.

У березні ц.р. на території пункту пропуску "Сеньківка" співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали двох іноземців, котрі прямували автомобілем з України до Росії.

Під час проведення митного догляду транспортного засобу, у порожнині запасного колеса, яке знаходилось у багажному відділенні автомобіля, правоохоронці виявили та вилучили 21 поліетиленовий пакунок з особливо небезпечним наркотичним засобом - канабісом. Загальна вага вилученого наркотику становить 4,2 кг.

Згідно з рішенням суду першої інстанції обох зловмисників визнано винними у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.28, ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинена групою осіб за попередньою змовою), ч.3 ст.307 (незаконне зберігання та перевезення з метою збуту наркотичного засобу в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.28, ч.2 ст.15, ч.3 ст.305 (замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Контрабандистам призначено покарання — 10 років 6 місяців та 10 років позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини