Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:53:12

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

11.11.2013   10:48

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 10 листопада по 08 годину 11 листопада 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 5 пожеж, з яких 4 пожежі в житловому секторі, 1 - на транспорті. Загинула 1 людина.
 
1. Пожежа на транспорті (по заяві) - Ічнянський р-н, с. Іваниця - О 20 год. 00 хв. 09.11.2013 року сталася пожежа автомобіля ВАЗ-2101. Вогнем знищено автомобіль. Причина - коротке замикання електромережі автомобіля. Збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.
 
2. Пожежа в житловому секторі - м. Чернігів, вул. Дніпровська - О 06 год. 46 хв. сталася пожежа у дев'ятиповерховому житловому будинку. Вогнем пошкоджено сміттєзбірник. Причина - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму    50000 грн.
 
3. Пожежа в житловому секторі - Корюківський р-н, с. Петрова Слобода, вул. Свердлова - Об 11 год. 49 хв. сталася пожежа в житловому будинку (6х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено домашні речі. Причина - необережність під час куріння господаря. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100000 грн. На пожежі виявлено тіло господаря.
 
4. Пожежа в житловому секторі - м. Ніжин, вул. Горького - О 12 год. 15 хв. сталася пожежа в гаражі (8х12 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття гаражу та знищено автомобіль "Фольксваген Пассат". Причина - порушення правил монтажу електромережі. Збиток - 35000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150000 грн.  
 
5. Пожежа в житловому секторі - м. Прилуки, вул. Густинська - О 14 год. 45 хв. сталася пожежа 4-х квартирного житлового будинку (15х40 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв. м. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 10000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70000 грн.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини