Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:03:52

Вручені нагороди переможцям конкурсу студентських робіт

29.10.2013   09:00Агенцiя

28 жовтня в дискусійному клубі “Експертна думка” переможці конкурсу студентських робіт, присвяченого Дню українського козацтва, отримали заслужені нагороди від організаторів та спонсорів.

У церемонії нагородження взяли участь депутати Чернігівської міської ради Сергій Вакуленко та Людмила Скоробагатько.

Вітаючи переможців, Сергій Вакуленко наголосив, що конкурс проводиться у рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді і висловив сподівання стосовно подальшої плідної співпраці з небайдужими і соціально активними молодими людьми. Один із варіантів цієї співпраці було окреслено безпосередньо під час заходу – проведення спільних профорієнтаційних заходів серед старшокласників загальноосвітніх шкіл міста. Людмила Скоробагатько, у свою чергу, побажала студентам, щоб здобуті у подібних конкурсах перемоги сприяли їх подальшому професійному становленню.

Загалом це вже четвертий конкурс, ініційований Чернігівським студентським порталом (http://stydent.org.ua/), що відбувається за підтримки першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса та депутатів Чернігівської міської ради.

Ще раз вітаємо авторів кращих есе на козацьку тематику – студентів Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка, а саме
переможців sms голосування: Наталію Іващенко та Сергія Мекшуна;
володарів “бронзових” нагород: Юлію Ковтун, Марину Космачову та Катерину Карпенко;
“срібну” призерку – Галину Савенко;
абсолютну переможницю конкурсу – Наталію Іващенко.

Сподіваємося, що роботи цих та багатьох інших авторів ще не один раз потішать їх друзів, знайомих і прихильників. Адже, завершився лише жовтневий етап конкурсу, а в листопаді стартує новий, тематика якого пов’язана з популяризацією здорового способу життя. Його ініціює депутат Чернігівської міської ради Андрій Кужельний, який постійно опікується питаннями розвитку фізичної культури та спорту в нашому місті.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.