Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:59:17

Жінка і бізнес по-чернігівськи

24.10.2013   17:39Агенцiя

Понад півсотні чернігівок взяли участь у роботі безкоштовного освітнього семінару “Жінка і бізнес”, який проводився 21 – 24 жовтня в обласному центрі.

Захід організовано управлінням споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради в партнерстві з міською Лігою ділових і професійних жінок у рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013-2014 роки.

Учасниць семінару розподілили на дві групи: перша – жінки, які бажають розпочати власну справу та перебувають на обліку в міському центрі зайнятості, а друга – жінки, які вже мають власний бізнес.

У роботі семінару взяли участь представники виконавчих органів міської ради, міського центру зайнятості, об’єднань підприємців, банківських установ та регіонального фонду підтримки підприємництва. Вони ознайомили слухачів з актуальними питаннями розвитку малого та середнього підприємництва, організацією роботи Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, інформацією про комплекс послуг, які надає служба зайнятості роботодавцю та роботою з фінансовими установами й основними економічними і психологічними аспектами ведення бізнесу. До речі, чверть надходжень до міського бюджету Чернігова – саме від діяльності суб’єктів малого підприємництва.

Позитивним результатом подібних заходів учасники називають не лише отримання корисних для подальшої діяльності знань, але й можливість поспілкуватися та поділитися досвідом.


За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини