Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:24:41

Мешканці Новгород-Сіверського бояться ходити по аварійному мосту. ВІДЕО

23.10.2013   10:31Агенцiя

Мешканці Новгород-Сіверського, які щодня ходять мостом, що з'єднує вулиці Весняна та Молодіжна з вулицею Козацька, вже давно занепокоєні його станом.

Адже замість сходинок дірки, а під мостом провалля. Кожен день  долаючи цю небезпечну ділянку люди наражаються на небезпеку.

Дірки в мосту вже не новина, звикли. Проте нині занепокоєння викликає технічний стан цього залізного велетня.

Щодня мостом, який з'єднує вулиці Молодіжна та Весняна з центром міста по вулиці Козацька, користуються сотні людей. І хоча вже замість сходів дірки, охочих не меншає. Зручно. Дорослі ходять на роботу, дітлахи в садочок та школи, витрачаючи при цьому 10-20 хвилин на дорогу до центру. Проте час ,та вода, яка під час кожного дощу підмиває землю під мостом вносять свої корективи, наражаючи щодня сіверян на небезпеку.

Як свідчить табличка мосту вже 21 рік, а отже ця, така потрібна всім споруда, потребує капітального ремонту. Зроблені минулого року укріплення вже не стримують дощові потоки, через які утворилося справжнє провалля, верхні сходи також просіли, землю, на якій вони трималися, майже повністю вимило. Так як міст знаходиться на балансі міської ради, ми звернулися за коментарем до міського голови. За словами Сергія Пунтуса, ремонт гальмує брак коштів. Очільник міста нас запевнив, що ця проблема владі знайома, пообіцяв особисто або з комісією вийти ознайомитися вже на місці з ситуацією, для того, щоб скласти подальший план дій.

Сподіваємося, що місцева влада займеться питанням ремонту мосту раніше ніж постраждає хтось з нас.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини