Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:10:29

У Чернігові 50-річного чоловіка, який розстріляв сусіда за гучну музику, відпустили додому

04.10.2013   08:34Агенцiя

У Чернігові суд відпустив додому чоловіка, який розстріляв свого сусіда, бо той гучно слухав музику.

Слідство у справі триває майже рік. Стрільцеві призначили кілька психіатричних експертиз. А поки вони тривають, підозрюваного випустили під домашній арешт.

Батьки покійного та їхні сусіди тепер живуть поруч з обвинуваченим у вбивстві, у якого навіть не відібрали зброю.

Мати стрільця стверджує, що син ні з ким не спілкується і лиха нікому не заподіє. Станом афекту через безсоння 50-річний чоловік пояснював розстріл своїх сусідів. Уночі він почув музику із квартири нагорі. Узяв мисливський карабін, викрутив запобіжники з електролічильника і дочекався, поки вийде жертва. Син Володимира Ткаченка загинув на місці, батька та гостя родини стрілець поранив, випустивши решту набоїв у двері.

За десять місяців лікарі так і не спромоглися визначити психічний стан затриманого. До висновків експертизи колегія суддів відпустила його з-під варти під домашній арешт. Усі сусіди цим приголомшені.

Кайданів на арештанта не одягали, кажуть у міліції. Обмежились тим, що раз на дві доби до нього навідується дільничний. Чоловік не має права спілкуватися з потерпілими чи свідками у справі, не має права покидати своє місце проживання.

У прокуратурі вважають, що цього замало. До того ж, у підсудного удома залишилася мисливська зброя, каже прокурор. Але судді на це не зважили і підтримали клопотання адвоката. Ухвала суду оскарженню не підлягає. Результатів психіатричної експертизи стрільця чекають за кілька тижнів.


Кореспондент ТСН Алла Скорик

http://tsn.ua/ukrayina/u-chernigovi-50-richnogo-cholovika-yakiy-rozstrilyav-susida-za-guchnu-muziku-vidpustili-dodomu-314192.html
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини