Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:09:56

Соціальна відповідальність. Частину своїх коштів компанія направила на благодійні соціальні проекти

14.09.2013   11:24Агенцiя

Напрямок соціальних інвестицій має вагоме значення для компанії “Бритіш Американ Тобакко Україна”.

Компанія є одним з найбільших інвесторів, платників податків та працедавців у місті Прилуки та Чернігівській області. Тому, усвідомлюючи власний вплив на соціально-економічний стан регіону, традиційно протягом багатьох років “Бритіш Американ Тобакко Україна” значну частину своїх соціальних ініціатив зосереджувала на розвитку економіки та соціальної сфери Чернігівщини в цілому й безпосередньо міста Прилуки.

Серед окремих проектів варто виділити заснування і сприяння роботі Прилуцького Центру підтримки підприємництва (спільно з Прилуцькою міською радою та Корпусом Миру США), який у вересні 2013 році відзначив 6-ту річницю своєї успішної діяльності.

Протягом багатьох років компанія надає постійну благодійну підтримку прилуцьким дитячим будинкам “Надія” та “Сонечко”, загально-освітній школі №13, різноманітним благодійним організаціям міста. Компанія не залишається осторонь ініціатив міської ради та фінансово підтримує реалізацію різноманітних соціально-екологічних проектів, таких як відновлення історичної паркової зони міста, влаштування каналізаційної мережі для мешканців Заудаївського району в 2012 році тощо.

Тож і цього року значну частину своїх коштів компанія направила на благодійні соціальні проекти. В рамках цих проектів цього року планується зробити ремонт санітарно-побутових приміщень в дитячому будинку “Надія” та їдальні в навчально-реабілітаційному центрі “Сонечко”. Також компанія не забуває про своїх сусідів, загально-освітню школу №13, адже всі можуть бачити зараз, що до 1-го вересня був здійснений ремонт їдальні початкової школи, закуплені нові меблі та устаткування, їдальня набула сучасного вигляду та відповідає всім стандартам.

12го вересня збули закінчені будівельні роботи із облаштування прилеглої навколо школи території, а саме встановлення нової сучасної огорожі школи, влаштування пішохідної доріжки із тротуарної плитки та захисного бар’єру. Це дасть змогу підвищити рівень безпеки школярів, адже навколо школи до цього часу була відсутня пішохідна доріжка і вони добиралися до школи прямо по дорозі, що є дуже небезпечно заважаючи на активний рух транспорту навколо. 13-го вересня представники керівництва “Бритіш Американ Тобакко Україна” мали нагоду урочисто передати результат будівельних робіт в користування загально-освітній школі № 13 та мешканцям Заудаївського району.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини