Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:42:44

Першу в Бобровиці піцерію відкрив безробітний

04.09.2013   08:11Агенцiя

Що може бути приємнішим за родинний відпочинок у теплій, дружній атмосфері затишного кафе, смакування хрусткою та соковитою піцою, десертом та щойно звареною запашною кавою?

В такі миті розумієш, що спільно проведене дозвілля зміцнює родину, викликає почуття більшої турботи один про одного. Скуштувати відмінну піцу, насолодитися неперевершеною кавою чи апетитним морозивом можна в Бобровиці в піцерії «SAPORITO».

Ця, до речі, перша в місті піцерія відкрилася нещодавно. «SAPORITO» - в перекладі з італійської означає «смачно». Господарює там приватний підприємець Володимир Ульянич. Ідею відкрити такий заклад виношував давно, а діяти почав лише тоді, коли став безробітним. Після закриття місцевої телерадіокомпанії ТРК «Обрій», де Володимир Іванович працював заступником директора, став на облік до Бобровицького районного центру зайнятості. Відвідавши семінари з орієнтації на підприємницьку діяльність, чоловік остаточно вирішив – він таки матиме власну піцерію! За направленням служби зайнятості майбутній підприємець пройшов навчання на курсах цільового призначення «Основи малого бізнесу», отримав виплату допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності і почав шукати підходяще приміщення для реалізації амбітного задуму. Знайшов його в центрі міста.

Великий плазмовий телевізор, приємна фонова музика, добротні зручні меблі – там все створено для приємного відпочинку. Але головне - це кухня!

- Основним продуктом піцерії, безумовно, вважається піца, навколо неї будується весь асортимент, вона – «королева» меню, - розповідає господар закладу. – Тісто ми готуємо на чистій мінеральній воді з борошна найвищої якості з доданням оливкової олії. Кожна піца по-своєму смачна.

Завітавши в піцерію, мешканці та гості Бобровиці можуть насолодитись не тільки духмяною піцою, а й морозивом компанії «COMPRITAL» - відомого в світі виробника дитячого харчування. Втамувати спрагу допоможе запашний високоякісний чай, а неповторного смаку й аромату італійська кава подарує бадьорість і позитивний настрій.

У найближчих планах господаря спорудження поруч з піцерією літнього майданчика для дітей. Поки молоді батьки відпочиватимуть, діти гратимуться поруч.

Але вже зараз піцерія «SAPORITO» - є чудовим закладом для зустрічей з друзями, відпочинку в тихому родинному колі, ведення ділових переговорів, перегляду футбольних матчів тощо. Ії господар гостинно запрошує всіх любителів піци до себе в гості!


Таміла Вітюк, головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Бобровицького РЦЗ

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини