Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:22:23

Позиція міліції щодо подій у Срібнянському районі

27.08.2013   13:45

Протягом 24 – 26 серпня 2013 року до Талалаївського та Срібнянського райвідділів УМВС України в Чернігівській області надійшло понад десяток заяв про конфлікт інтересів між сільськогосподарськими товариствами “Батьківщина” с.Калюжинці, Срібнянського району та “Дружба-Нова”, с. Озеряни, Варвинського району, одне з яких посіяло кукурудзу, а інше має намір її збирати.

Конфлікт між господарниками з судовими позовами та тяжбами триває вже не один рік і на сьогоднішній день ще остаточно до кінця не вирішений, тому міліція на даний час зареєструвала всі звернення і виконує свої обов’язки в частині охорони громадського порядку на полях, де відбувається протистояння.

За ініціативою ОВС була організована та проведена робоча зустріч керівників органів місцевого самоврядування Срібнянського району, правоохоронців та керівників конфліктуючих сторін, за результатами якої всі учасники обговорення визнали неприйнятним силове розв’язання конфлікту.

На даний час працівники Срібнянського райвідділу несуть службу з охорони громадського порядку поблизу двох сіл Срібнянського району.

Протягом останньої доби невстановлені особи, які з’явилися на двох автомобілях, пошкодили понад півтора десятка коліс сільськогосподарської техніки шляхом порізів ножем та пострілів з невстановленого пристрою для стрільби.

Крім того, в ході вказаних подій невстановленими особами було заподіяно тілесні ушкодження інспектору-кінологу, який на той час перебував на місці події при виконанні службових обов’язків по забезпеченню охорони громадського порядку.

На даний час особи зловмисників встановлюються. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкриті кримінальні провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України “хуліганство”, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, та ч. 2 ст. 345 КК України “умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”, що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

До теми:

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини