Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:19:58

Розбійника затримали прямо на місці злочину. ФОТО

15.08.2013   15:49

Завдяки оперативності працівників державної служби охорони при Ніжинському міськвідділі УМВС, зловмисника вдалося затримати «на гарячому».

О 16:11 год. до чергової частини Ніжинського міськвідділу УМВС на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем зайшов до приміщення магазину та вимагає у продавця гроші.

На місце пригоди за вказаною адресою було направлено групу захоплення відділу ДСО при Ніжинському МВ УМВС в складі: командира взводу лейтенанта міліції Олександра Коровкевича, інспектора ДСО прапорщика міліції Богдана Коваля та міліціонера-водія прапорщика міліції В’ячеслава Скорохода.

По прибуттю на місце пригоди до наряду звернулася продавець магазину 1992 року народження, яка повідомила, що до приміщення зайшов невідомий чоловік та, погрожуючи ножем, почав вимагати гроші. Злякавшись, жінка навіть не змогла натиснути тривожну кнопку, але встигла вислизнути з магазину і вже з вулиці почала телефонувати в міліцію.

Група затримання прибула за 3 хвилини. Коли працівники міліції підійшли до дверей магазину, то виявили, що їх хтось тримає зсередини. Вочевидь зловмисник відчайдушно намагався до останнього уникнути затримання. Застосувавши силу, правоохоронці увійшли до приміщення де серед торгової зали стояв з ножем у руці зловмисник. Застосувавши прийоми рукопашного бою, міліціонери затримали невідомого та надягли на нього кайданки. У затриманого з кишені було вилучено гроші в сумі близько 15 тисяч гривень та кухонний ніж.

Затриманого правоохоронці доставили до приміщення Ніжинського міськвідділу міліції, де з ним вже спілкувалися слідчі.

Доставлений кілька разів називав різні анкетні дані про себе, називаючись різними іменами. На сьогоднішній день перевіряється вся та інформація, яку він надав та встановлюються його дійсні дані.

Наразі він затриманий до ізолятора тимчасового тримання, відкрите кримінальне провадження за ст.187 Кримінального кодексу України «розбій» що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до дванадцяти років. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини