Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:26:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.08.2013   09:14

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 14 серпня по 08 годину 15 серпня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 9 пожеж, з яких 3 в житловому секторі, 1 сміття, 4 сухої трави та 1, що не підлягає обліку.

1. Пожежа сухої трави Талалаївський р-н, біля с. Слобідка О 10 год. 06 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 0,05 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа в житловому секторі Коропський р-н, с. Карильське О 12 год. 45 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина – порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації електромережі. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20000 грн.

3. Пожежа сміття м. Бахмач, вул. Перемоги О 12 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 0,01 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток – 100 грн.

4. Пожежа настилу в лісі Новгород-Сіверський р-н, біля с. Карабани О 16 год. 10 хв. на території ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” сталася пожежа настилу в лісі та молодих насаджень на площі 0,5 га. Причина та збитки встановлюються. Врятовано лісовий масив.

5. Пожежа сухої трави Чернігівський р-н, біля с. Іванівка О 16 год. 30 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 0,02 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

6. Пожежа сухої трави Ріпкинський р-н, біля с. Ловинь О 16 год. 45 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

7. Пожежа сухої трави Ріпкинський р-н, біля с. Неданчичі О 18 год. 50 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 0,01 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

8. Пожежа в житловому секторі Городнянський р-н, с. Конотоп О 19 год. 50 хв. сталася пожежа соломи. Вогнем знищено 0,5 т грубих кормів. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 5000 грн.

9. Пожежа в житловому секторі Бобровицький р-н, с. Вороньки В 00 год. 01 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 90000 грн.


Події на водних об’єктах

14.08.2013 року о 10 год. 30 хв. в р. Десна в районі с. Количівка, Чернігівського району працівниками Чернігівського РВ УМВС в області було вилучено тіло чоловічої статі. Особа та причина смерті встановлюються.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.