Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:05:29

Обвинувачений у жорстокому нападі екс-майор каже, що вагітна жінка сама порізала собі живіт

02.08.2013   08:24Агенцiя

Екс-майор міліції Сергій Ярошенко, якого обвинувачують у жорстокому нападі з ножем на вагітну жінку і вбивстві ненародженої дитини, не визнає вини, йдеться у сюжеті ТСН.

Про це у четвер, 1 серпня, він заявив в своєму останньому слові у суді. Він припускає, що Оксана Циганок сама нанесла собі рани ножем нібито заради того, щоб не повертати родині Ярошенка недостачу, виявлену в їхньому в магазині.

Так званий “борзнянський різник” стверджує, що в час нападу на Оксану Циганок він був вдома, але ніяк не може пояснити, чому на його светрі виявили кров жінки. Водночас родичі екс-майора відмовили підтвердити його алібі.

Прокурор Тетяна Варуша вважає злочин доведеним і сумнівається в алібі Ярошенка. Вона проситиме для підсудного 15 років позбавлення волі.

Водночас адвокат Ярошенка впевнений, що слідство було поверховим. Зокрема, він не розуміє, чому ніхто не дослідив, чи могла Оксана сама собі завдати ножових поранень у живіт та обличчя.
Екс-майор міліції, що напав з ножем на вагітну жінку, не визнає вини

“Прошу мене виправдати, кримінальне провадження у справі закрити”, – заявив Ярошенко суду на останньому засіданні у четвер.

У свою чергу Оксана Циганок боїться, що її кривдника виправдають, “випустять, і він буде коїти те, що коїв раніше”.

Судді, вислухавши дебати обох сторін, пішли в нарадчу кімнату. Вирок у справі “борзнянського різника” мають зачитати сьогодні о 8:00.

Нагадаємо, на 22-річну мешканку райцентру Борзна Чернігівської області Оксану Циганок напали на початку березня. Вона заявила, що екс-майор Сергій Ярошенко прийшов до неї з ножем, щоб вимагати 121 тис. грн. Ці гроші вона нібито нелегально заробила у магазині його батька – саме таку суму нестачі нарахували жінці після 4 місяців роботи в місцевому магазині.

Коли жінка почала заперечувати, чоловік оскаженів, а почувши, що вона вагітна, почав бити її ножем в живіт. Нанісши п’ять ударів, чоловік захотів перерізати їй горло, проте Оксана ухилилась, і він порізав їй обличчя.


http://tsn.ua/ukrayina/obvinuvacheniy-u-zhorstokomu-napadi-eks-mayor-kazhe-scho-vagitna-zhinka-sama-porizala-sobi-zhivot-304926.html

 

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини