Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:01:13

Десантники гордяться підростаючим поколінням

31.07.2013   14:34

Напередодні Дня високомобільних десантних військ у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, який дислокується у селищі Десна на Чернігівщині відбулась зустріч ветеранів-десантників, представників Всеукраїнської громадської організації "Ніхто крім нас" з військовослужбовцями аеромобільного підрозділу 354-го навчального механізованого полку.

Почесні гості ознайомилися з життєдіяльністю  десантників  сучасного вітчизняного війська. В ході занять на повітрянодесантному комплексі військовослужбовці продемонстрували ветеранам "крилатої піхоти" свої вміння в укладанні парашутів, припасуванні особистої зброї та спорядження, підготовці до стрибка та експлуатації ними парашутів у повітрі. Також солдати зробили кілька навчально-тренувальних стрибків.

В спілкуванні між собою десантники різних поколінь поділилися власним досвідом та враженнями і привітали один одного з професійним святом.

Представник організації  "Ніхто крім нас" ветеран-десантник, учасник війни в Афганістані, старшина Сергій Кобченко прочитав теперішнім захисникам Вітчизни свої вірші та презентував пісню "ВДВ", автором слів якої він є. Крім того, від громадської організації, десантники навчального центру отримали почесний стяг воїнів ВДВ з символікою "Ніхто крім нас", різноманітні подарунки та сувеніри.

- Нам дуже приємно  побувати в гостях у військових  з голубими беретами навчального  центру "Десна", - сказав голова чернігівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Ніхто крім нас" підполковник у відставці Ігор Сердюк. - Всі члени нашої організації - колишні та діючі десантники. Ми пишаємося тим, що на Чернігівщині виховують гідну нам заміну, справжню еліту сучасних Збройних Сил України.

Чернігівський обласний  осередок Всеукраїнської громадської  організації "Ніхто крім нас"  запрошує жителів та гостей  Чернігова на святкування Дня  високомобільних десантних військ, яке відзначається 2 серпня.

Програмою святкування передбачено (2.07.2013):
мітинг біля пам'ятника воїнам, які загинули в Афганістані (9:30).
Змагання та розважальні заходи на базі відпочинку "Хімік" (з 13:00 )
Концерт (20:00)
Святковий феєрверк (22:30)
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини