Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:07:01

ДАІ та митниця спільно поповнили держбюджет більш ніж на 350 тисяч гривень

30.07.2013   16:19

В Управлінні МВС України в Чернігівській області відбувся брифінг, присвячений проведенню в Чернігівській області профілактичних заходів під умовною назвою “Митниця”.

В заході взяли участь заступник начальника управління Державтоінспекції Чернігівської області підполковник міліції Олександ Моторний та заступник начальника управління боротьби з контрабандою Чернігівської митниці Міністерства доходів радник митної служби І рангу Олександр Мандрик.

Вони розповіли, що з метою здійснення контролю за правомірністю експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі, а також виявлення та припинення фактів незаконного перебування в Україні транспортних засобів іноземної реєстрації та порушення їх водіями правил митного режиму, з 26 липня по 16 серпня 2013 року на території Чернігівської області проводяться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Митний контроль».

Про ефективність спільних заходів свідчить статистика, так, з початку року у взаємодії зі співробітниками УДАІ УМВС України в Чернігівській області в зоні діяльності Чернігівської митниці Міндоходів виявлено та зафіксовано:

- 15 фактів скоєння правопорушень за ознаками частини 2 статті 469 Митного кодексу України (користування та розпорядження товарами, транспортними засобами без дозволу митних органів України);

- 12 фактів скоєння правопорушень за ознаками частини 3 статті 470 Митного кодексу України (недоставляння товарів, транспортних засобів до митного органу призначення в терміни, визначені митним законодавством України).

В усіх вищезазначених випадках в Митному кодексі України вказана фіксована сума штрафів за скоєння даних правопорушень – 8 500 гривень. Таким чином, загальна сума штрафів, що підлягає до сплати до Держбюджету України, складає 357 000 гривень, більшу частину яку вже сплачено правопорушниками.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини