Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:37:54

Іноземні паломники задоволені роботою української міліції

29.07.2013   08:19

Гості Чернігівщини, які приїхали з-за кордону вклонитися мощам рівноапостольного князя Володимира, відмічають широку підтримку та доброзичливе ставлення до прочан з боку міліції.

Для охорони громадського порядку під час масових заходів з нагоди святкування 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі міліція Чернігівщини залучила понад 100 працівників різних підрозділів та служб. Правоохоронці стежили за порядком, забезпечували спокій численних гостей святкових заходів, серед яких було немало паломників і туристів з-за кордону — як із сусідніх Росії та Білорусі, так і з Румунії та інших держав далекого зарубіжжя.

Спілкуючись з журналістами, іноземні гості високо оцінили власну безпеку під час перебування в Україні, а також доброзичливе ставлення до них з боку міліції. Представники мас-медіа чули це з перших уст від іноземних громадян, які розповідали, що почуваються в Україні цілком комфортно багато в чому завдяки міліції.

Так, прочани з Румунії відзначили, що працівники ДАІ не тільки докладно пояснювали маршрут, а й завжди були усміхнені й привітні, що додавало доброго настрою і усвідомлення того, що Україна гостинно їх приймає.

Російські й білоруські громадяни також залишилися задоволені ставленням української міліції до них. Вони розповідали, що доїхали до Чернігова без будь-яких проблем, ніхто їх не зупиняв без причини, натомість вони самі питали дорогу на постах ДАІ з твердою впевненістю, що їм там обов’язково допоможуть. В самому Чернігові міліціонери діяли краще за будь-яке довідкове бюро, відповідаючи на всі питання іноземців.

Паломники подякували правоохоронцям Чернігівщини за гостинність і запевнили, що вони радо приймуть їх у себе на Батьківщині, як дорогих гостей.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.