Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:24:06

"AdrenalinFest" – у Чернігові

17.07.2013   20:48

У Чернігові 27 липня вперше пройде екстремальний фестиваль "AdrenalinFest". Про це під час засідання оргкомітету у Чернігівській облдержадміністрації повідомила координатор проектів фестивалю Анастасія Юрченко.

"Ми раді, що відкриваємо нове місто і сподіваємося, що чернігівці також відкриють для себе нові види автоспорту та наш фестиваль", - сказала вона.

За словами Юрченко, "AdrenalinFest" проводиться в Україні вже четвертий рік.  У Чернігові на колишньому військовому аеродромі у Півцях відбудеться V етап Кубка FAU з гонок на прискорення, або Drag-Racing, організований під егідою Автомобільної Федерації України.

За інформацією організаторів, фестиваль можна вважати унікальним явищем у світі автоспорту, оскільки він об'єднав професійні автогонки й авто-шоу. Загалом змагання є відкритими і участь традиційно у них беруть не лише гонщики з України, а й Росії та Білорусі. Особливий наголос організатори роблять на безпеку учасників і глядачів.

Програма фестивалю також включає широку розважальну шоу-програму для глядачів. Чернігівці і гості міста зможуть спостерігати виступи стантрайдерів – майстрів трюкової їзди на мотоциклі, а також оглянути виставки ретро-автомобілів та тюнінгованих авто.Спеціальним гостем і ведучим фестивалю буде гонщик і шоу-мен Олексій Мочанов. Організатори подякували представникам облдержадміністрації і міської ради за підтримку заходу.

Заступник міського голови Станіслав Віхров висловив сподівання, що фестиваль "AdrenalinFest" започаткує проведення різноманітних заходів на колишньому аеродромі, адже там є умови для організації авто-, мотозмагань, шоу за участю значної кількості глядачів.

"Це початок великої роботи", - зазначив С.Віхров.

За підсумками засідання оргкомітету дано доручення відповідним службам провести підготовчі роботи на території аеродрому та прилеглій території, аби гарантувати безпеку учасникам і глядачам.

Довідка: "AdrenalinFest" проводиться з 2009 року. У 2010 році змагання з гонки на прискорення отримали офіційний статус Чемпіонату України і проводяться під егідою Автомобільної Федерації України (FAU). Уже відбулося 13 заходів, учасниками яких стали спортсмени з України, країн СНД, Прибалтики, Польщі та Німеччини.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини