Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:11:56

Офіційна позиція УМВС України в Чернігівській області щодо закликів до штурму Ніжинського міського відділу УМВС

17.07.2013   15:45

В соціальній мережі Facebook (з подальшим поширенням в інтернет-просторі, зокрема, на ряді новинних ресурсів) з’явилося повідомлення від журналістки Ірми Крат про те, що 17 липня на 18:00 намічено штурм Ніжинського міського відділу міліції.

За словами ініціаторки подій, «участь в акції протесту приймуть рідні ув'язнених "ніжинських робінгудів", всі голови міських Ніжинських громадських організації та опозиційних політичних сил».

Після ознайомлення депутатів Ніжинської міської ради зі змістом цього повідомлення, в якому Ірма Крат звинувачує керівництво Ніжинського міського відділу міліції у «кришуванні» наркоторгівців та закликає до штурму міськвідділу, було проведено засідання постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності і правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян міської ради міста Ніжина. На засіданні були присутні в.о. Ніжинського міського голови, депутати цього представницького органу.

Комісія висловила своє обурення та незгоду з позицією Ірми Крат. Депутати вважають, що деякі політики з інших регіонів заради дешевого піару згодні зіштовхнути громадян з міліцією аби розрекламувати свою політичну діяльність. У зв’язку з цим депутати Ніжинської міської ради висловили бажання особисто прийти на зустріч з Ірмою Крат аби вислухати суть її претензій до місцевої міліції.

Учасники засідання також повідомили, що комісія постійно контролює дотримання законності в діяльності Ніжинського МВ УМВС і не має жодних претензій до працівників підрозділу із вказаного питання. Депутати наголосили, що за час діяльності комісії з жовтня 2010 року по теперішній час скарг на дії або бездіяльність співробітників ніжинської міліції не надходило. Відтак заклики до протизаконних дій, висловлені Ірмою Крат, є спробою грубої провокації, намаганням штучно втягнути в конфлікт громадськість та міліцію.

На даний час міліція  м. Ніжина повністю контролює ситуацію та готова до несення служби з охорони  громадського порядку.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.