Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:37:57

У Чернігові відбулося дефіле у валянках та стометрівка на шпильках. ФОТОрепортаж

30.05.2013   20:21

30 травня чернігівські жінки змагалися хто швидше пробіжить сто метрів на височенних підборах, а хто краще продефілює у валянках та гумових чоботах

У Чернігові останнім часом все частіше стають популярними туфлі на платформі або взагалі без підборів, так звані «балетки». І це не тільки тому, що зручно, а ще й тому, що коли немає «шпильки», то поспішаючи у справах, на роботу чи прогулянку, ти не потрапиш у халепу із своїм взуттям. Ямки, нерівний асфальт на тротуарах, тріщини у плитці – все це створює загрозу як самим підборам, так і здоров’ю їх власниці.

Сьогодні чернігівки вирішили привернути увагу влади до неякісних тротуарів та доріжок у місті шляхом проведення двох заходів: забіг на підборах та дефіле у валянках та гумових чоботях.
У пробіжці перемогла Наталія Бутенко. Дівчина отримала сертифікат на ремонт взуття протягом кварталу на суму 300 гривень.

Яскраво та весело проходило дефіле. Учасниці модного показу пройшли у валянках, гумових чоботах та туфлях біля Чернігівської міської ради. Організатор заходів Олена Варнакова пообіцяла, що це лише перші кроки в напрямку боротьби за тротуари міста та його мешканок.

Після дефіле, організатори підписали звернення до міського голови та передали його до канцелярії мерії. Хотіли до звернення додати ще і червоні туфельки на підборах (великого розміру), але канцелярія їх не прийняла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини