Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:23:18

У Чернігові чоловік вкрав кабелю на 3500 гривень

21.05.2013   08:35Агенцiя

Працівники Державної служби охорони спільно з працівниками Чернігівського міського відділу затримали чоловіка, який скоїв не одну крадіжку телефонного кабелю.

Нещодавно до Чернігівського міського відділу по лінії “102” надійшло повідомлення від місцевої жительки – жінка заявляла, що з підвального приміщення, яке їй належить, зник телефонний кабель, вартість якого сягає близько 3500 гривень.

В ході проведення перевірки співробітники Відділу карного розшуку Чернігівського міського відділу спільно з працівниками управління ДСО “по гарячих слідах” встановили, що крадіжку кабелю скоїв місцевий житель 1981 року народження.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що в денний час, коли господарі перебували на роботі, правопорушник пошкодив серцевину замка дверей до підвального приміщення, проникнув досередини і скоїв крадіжку чималої кількості кабелю, який потім обпалював в рівчаку на околиці міста. В скоєному чоловік зізнався й дав правдиві свідчення.

Зі слів правопорушника стало відомо, що зазначений кабель він викрав з метою отримання кольорового металу (міді) та мав намір його в подальшому перепродати. До слова, в горе-крадія раніше вже були проблеми з законом за подібні злочини.

Наразі викрадене вилучено, а злодія затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.


Ірина Бондарчук, УДСО при УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини