Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:55:22

Менські волонтери зібрали 1740 гривень

29.04.2013   11:23Агенцiя

Волонтери Менського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стояли з акційними скриньками в місцях найбільшого скупчення людей та пояснювали благородну мету акції – допомогти дітям з вадами слуху почути цей світ, навчитися спілкуватися з ним.

За інформацією центру соціальних служб, Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка проходить уже восьмий раз, і цього разу не залишила байдужими людей Менщини. Цьогоріч вона була присвячена збору коштів для дітей із вадами слуху. Зібрані таким чином гроші будуть направлені для придбання медичного обладнання та слухових апаратів дітям.

Приємно усвідомлювати, що навколо нас живуть люди чуйні, небайдужі. І про це свідчить зібрана чималенька сума коштів – 1740 гривень. До цьогорічної акції також долучилися і фахівці з соціальної роботи Менського РЦСССДМ, які проживають у сільській місцевості. Найактивнішу участь взяли фахівці із селища Березна, яким з ентузіазмом допомагали учні Березнянської ЗОШ I-II ступенів. Вони зібрали 355 гривень.

Працівники Менського РЦСССДМ від імені хворих дітей дякують усім, хто долучився до акції будь-яким внеском – своїми коштами, чи своїм ентузіазмом.

http://nslovo.com/blog/menski-volontery-zibraly-1740-hryven

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини