Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:49:11

До ювілею – подарунок від “Вісника”

02.04.2013   08:07Агенцiя

На Чернігівщині серед читачів журналу “Вісник податкової служби України” побільшало азартних людей. Адже швидко поширилася інформація, що семеро щасливчиків виграли призи від цього видання.

І достатньо було лише передплатити журнал на півріччя та відправити до редакції квитанцію, щоб стати учасником акції “Час подарунків від “Вісника”. Найбільше поталанило Новгород-Сіверському приватному акціонерному товариству “Сіверське” – вони виграли ноутбук. Решта переможців – одержали калькулятори.

Днями директор філії ДП “Сервісно-видавничий центр ДПС України” у Чернігівській області Ніна Жабинець та начальник Новгород-Сіверської МДПІ Любов Коврижко завітали до ПРАТ “Сіверське” і вручили приз.

ПРАТ “Сіверське” – передплатник журналу з солідним стажем. Адже у податкових питаннях вони довіряють лише офіційному виданню Державної податкової служби України. Колектив одразу помітив позитивні зміни, які останнім часом відбулися на сторінках журналу, і схвально їх оцінив. Голова правління Світлана Муцька висловила і своє власне захоплення оновленим виданням, що стало темою спілкування з представниками журналу та податкової. А ще вона розповіла, що перед розіграшем призів відвідала один з місцевих храмів, якими багата древня Новгород-Сіверська земля. Впевнена, що віра і духовність допомагають у будь-якій справі.

І у бізнесі також. Світлана Муцька безмінно працює в торгівлі. Пройшла шлях від продавця до голови правління. Досить символічно, що її офіс знаходиться в будівлі, якій понад 100 років. Вона колись належала купцю, тож, можливо ще й тому, що продовжують торгівельні традиції, справи у них йдуть добре. Безумовно, найважливіші складові успіху – професійна організація бізнесу, асортимент товару, ввічливість продавців… Втім, хто ж розкаже всі секрети торгівлі. Головне, що підприємство працює стабільно, вчасно, офіційно і прозоро виплачує зарплату, добросовісно сплачує податки і має хороший імідж у місті.

На запитання – що є стимулом бути сумлінним платником податків – Світлана Муцька каже, що розрахунки з бюджетами – для них серед пріоритетів. Вони ніколи не чекають останніх термінів сплати, а перераховують кошти до бюджетів завжди завчасно. А потім звіряють свою платіжну дисципліну, зателефонувавши до податкової. Як патріот рідного міста, вона прагне і докладає власних зусиль, щоб Новгород-Сіверський розвивався, ставав ще привабливішим, був включений до маршрутів європейського туризму. Адже його славетна минувшина навіки вкарбована в літературному шедеврі “Слово о полку Ігоревім”, історію якого зберігає і переповідає відвідувачам історико-культурний музей-заповідник, відкритий у 1990 році. А символом міста є меморіал “Слово о полку Ігоревім”, який представлений пам’ятниками князю Ігорю, Бояну та Ярославні. Свідками багатьох героїчних подій були мури Спасо-Преображенського монастиря та Тріумфальна арка. З Новгород-Сіверським пов’язані імена видатних діячів науки, освіти та культури – Лазаря Барановича, Миколи Кибальчича, Костянтина Ушинського, Пантелеймона Куліша…

Світлана Муцька вважає, що сплата податків для кожного бізнесмена, підприємства чи організації мають бути справою честі. Щоб Новгород-Сіверський був не лише містом-легендою, але і містом високої податкової культури. Це зробить його привабливішим для туристів.

Вручення призу, тим більше такого вагомого, резонансна подія для Новгород-Сіверського. Світлана Вікторівна, з дня опублікування в журналі прізвищ переможців, щодня одержує вітання від колег, друзів та знайомих. Багато хто з них каже, що також передплачуватиме “Вісник” і, як і вона, надсилатиме до редакції квитанції.

Світлана Вікторівна не втрималася, і одразу спробувала ноутбук в роботі. Податкову звітність вони подають до інспекції в електронному вигляді. Тож тепер відправлятимуть з новенького ноутбука.

До речі, 17 квітня Світлана Муцька відзначатиме 50-річний ювілей. Тож разом відсвяткують і перемогу в конкурсі. Чудовий подарунок від “Вісника податкової служби України”!


Лідія Фальчевська
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини