Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:41:04

Пункти пропуску на кордоні Чернігівської області працюють у штатному режимі

27.03.2013   10:11

У Чернігівській області складні погодні умови не завадили стабільній роботі пунктів пропуску на державному кордоні.

Пропуск громадян, транспортних засобів і вантажів у зоні діяльності Чернігівської митниці на ділянках українсько-білоруського та українсько-російського кордону забезпечують 5 автомобільних та 4 залізничних пункти пропуску.

Минулими вихідними усі пункти пропуску працювали у штатному режимі. Звичайно негода внесла свої корективи. Так, у суботу - 23 березня - через митний кордон прослідувало 1993 транспортні засоби, наступного дня -  у неділю - спостерігалось зменшення кількості транспорту - до 1194 одиниць, натомість, у понеділок їх кількість збільшилась до 1666 одиниць.

Всі оформлення та пропуск громадян і вантажів через митний кордон здійснювались з дотриманням часових нормативів. За період з 23 по 25 березня співробітниками митниці оформлено 190 митних декларацій та здійснено пропуск 7,6 тисяч тонн вантажів.

У той же час не припинялась робота з виявлення порушень митних правил. Співробітники митниці спільно з прикордонниками припинили 8 правопорушень, за якими вилучили 2 автомобіля, засоби самооборони, набої, дизпаливо.   

***
Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини