Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:11:56

Співробітниками Головного відділу податкової міліції Прилуцької ОДПІ встановлено факт незаконної діяльності автозаправної станції

25.03.2013   15:43Агенцiя

Під час перевірки виявлено, що одне із товариств здійснювало реалізацію скрапленого газу та бензину при тому, що на дану АЗС у службових осіб товариства на момент перевірки були відсутні відповідні дозволи на розміщення та здійснення даного виду господарської діяльності.

За результатами перевірки із незаконного обігу вилучено обладнання, за допомогою якого здійснювалася реалізація скрапленого газу та бензину, а також самі паливно-мастильні матеріали. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 90 тис.грн.

Відносно керівника підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн. – 680 грн.) з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини.

Матеріали перевірки направлені до суду.


Прилуцька ОДПІ

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини