Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:35:35

Не завірюха, так прикордонники…

25.03.2013   15:38Агенцiя

Вчора, близько 15:30 на виїзд з України до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Сеньківка", під керуванням громадянина РФ прибув легковий автомобіль "Мазда".

В ході реалізації аналізу ризиків, щодо можливого переміщення через держкордон зброї, набоїв, наркотичної речовини, під час здійснення спільного поглибленого огляду легкового автомобіля, прикордонним нарядом спільно із інспектором митниці в салоні автомобіля виявлено 2 магазини до пристрою для відстрілу гумових куль та 25 штук 9 мм набоїв споряджених гумовими кулями.

Вже надвечір в міжнародний автомобільний пункт пропуску "Грем'яч" на в'їзд до України прибув легковий автомобіль "Мерседес", яким керувала громадянка Російської Федерації, але сам автомобіль мав литовську реєстрацію.

Під час перевірки документів у прикордонного наряду виникла підозра щодо дійсності та правомірності видачі доручення на право керування автомобілем. Як наслідок, автомобіль був направлений зі смуги руху "зелений коридор" на смугу "червоний коридор".

За результатами перевірки встановлено, що доручення завірено нотаріусом в Республіці Молдова, хоча сама громадянка там ніколи не була, в тексті присутні граматичні помилки, а відтиск печатки взагалі зроблений на кольоровому принтері. В результаті автомобіль вилучений та оцінений у 27975 гривень.


О.В.Дудко, помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби, підполковник
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини