Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:04:00

На Чернігівщині колишньому правоохоронцю вручено повідомлення про підозру у замаху на життя вагітної жінки

19.03.2013   07:29

На Чернігівщині колишньому правоохоронцю вже вручено повідомлення про підозру у замаху на життя вагітної жінки.

“Затриманому вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину та за клопотанням прокурора судом обрано запобіжний захід тримання під вартою. Наразі підозрюваний перебуває у Чернігівському СІЗО”- зазначив прокурор області Максим Говоруха.

Крім того, він повідомив, що підслідність кримінального провадження визначено за слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області. “Приймаючи до уваги складність розслідування, мною призначено групу прокурорів у кримінальному провадженні з числа найбільш досвідчених працівників прокуратури” – зазначив він.
Прокурор області також повідомив про те, що перевіряється інформація, щодо причетності чоловіка у скоєнні інших злочинів.

“Вже призначено всі необхідні експертизи та проведено першочергові слідчі дії. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням замаху на життя вагітної жінки здійснює прокуратура Чернігівської області” – зауважив Максим Говоруха.
“Ми зацікавлені у всебічному, повному, неупередженому дослідженні обставин цього злочину та направленні обвинувального акту у вказаній справі до суду у максимально стислі строки” – додав прокурор.

Нагадаємо, 11 березня о 8 годині 30 хвилин 21-річна мешканки м. Борзна отримала декілька проникаючих ножових поранень у живіт та тяжку різану рану обличчя. В результаті отриманих травм вона ледве залишилася живою і втратила майбутню дитину. Зараз жінка у тяжкому стані знаходиться у реанімаційному відділенні Чернігівської обласної лікарні.

Вказаний факт того ж дня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України, як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини