Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:51:47

Дівчинку-жінку до Росії не пустили!

13.03.2013   10:02

Днями цікавий випадок стався у міждержавному автомобільному пункті пропуску «Миколаївка». Близько опівночі на вихід з України пішки прибули двоє громадян України, чоловік та жінка ромської національності.

Згідно документів обоє були мешканцями Закарпаття.

Чоловік для перевірки надав  свій паспорт, а його супутниця свідоцтво про народження. І нібито з документом все у неї в порядку, і письмова згода матері, і витяг з Державного реєстру актів цивільного стану із зазначенням відомостей про батька, але…

Знову в розвиток подій  втрутилося оте сумнозвісне але. Чоловіку, згідно з документами, вже виповнилось 24 роки, а його супутниці тільки-но виповнилось 15. Ось тільки виглядала ця "дівчинка" дещо доросліше, ніж можна було уявити, і це не залишилось непоміченим прикордонним нарядом по перевірці документів. Ну, а далі, як кажуть, справа техніки.

 В результаті вдалося  встановити особу цієї громадянки. Нею виявилася 30-річна жителька того ж таки Закарпаття, яка побоюючись, що її не впустять до Російської Федерації, для своєї поїдки скористалася Свідоцтвом про народження своєї двоюрідної сестри. В подальшому інформацію про заборону в'їзду до РФ прикордонниками перевірено та підтверджено.

Таким чином, поїздка не відбулася, а за спробу незаконного перетинання державного кордону громадянка України рішенням Семенівського районного суду притягнута до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.