Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:52:07

8 найвпливовіших жінок Чернігова

08.03.2013   17:43Агенцiя

8 березня зазвичай говорять про красу, ніжність, любов… Клуб молодого політолога вирішив відійти від стереотипів. Сьогодні до вашої уваги 8 жінок Чернігова, які найбільше впливають на громадсько-політичну ситуацію в місті.


1 місце можна впевнено віддати Ірині Дорожкіній. Громадський та профспілковий діяч Чернігівської області, директор підприємства "Навчально-методичний центр" Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, голова обласної організації Спілки жінок України - все це про одну й ту ж жінку, яка вже багато років створює своєю діяльністю громадсько-політичну кон'юнктуру Чернігова та області.

2 місце посідає Тетяна Бойко. Саме вона керує єдиним професійним прес-центром в місті, є директором агенції стратегічних комунікацій "PRIME MEDIA", займається брендингом міста. Численні проекти, сучасний підхід до роботи,  широке коло друзів та партнерів дозволяють цій жінці мати вагомий вплив на життя міста.

3 місце займає голова Чернігівської профспілки підприємців Олена Варнакова. Енергії та дієвості цієї жінки можна позаздрити. В її арсеналі авторитет і підтримка багатьох чернігівських підприємців, досвід успішних акцій та зв'язки в бізнесових колах України.

На 4 місці нашого рейтингу - Ірина Соломаха. Керівник відділу зв'язків з громадськістю міської ради вже довгий час є одним із ключових гвинтиків роботи чернігівської влади.

5 місце за Наталією Осіковською. Ця жінка - яскравий приклад успішної бізнес-леді, яка має значні ресурси, зв'язки та депутатські повноваження.

6 місце - Анна Романова. Заступник мера з гуманітарних питань формує культурне життя міста.

7 місце відходить до чернігівського медійного образу Лялі Нетреба. Персонаж формується чернігівськими журналістами на основі провокаційних та викривальних матеріалів про життя Чернігова та області.

8 місце дістається Оксані Тунік-Фриз. Те, що на даний час ця жінка не займає керівних посад в органах влади, не заважає їй реалізовувати творчі проекти в Чернігові та мати високу пізнаваність серед жителів Чернігова.

Під час складання рейтингу враховувались такі показники, як публічність, наявність ресурсів, посада, оточення, результати діяльності, думки експертів, результати голосування в соціальних мережах.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини