Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:58:50

На Чернігівщині розкрите жорстоке вбивство літньої жінки

27.02.2013   10:07

Співробітники міліції Чернігівського райвідділу внутрішніх справ розкрили жорстоке вбивство жінки, у якої експерти нарахували понад чотири десятки ножових поранень. Інформація про вбивство надійшла від мешканки села, яка повідомила, що нею було виявлено труп своєї 65-річної сусідки.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи райвідділу та УМВС, а також керівництва обласної і районної міліції, в коридорі будинку приватного господарства було виявлено труп господарки з численними ножовими пораненнями. Експерт нарахував понад чотири десятки ножових ран. Також, було виявлено розбите скло веранди, що свідчило про те, що зловмисник проник всередину самовільно проти волі господарки.

Оперативно-розшукові заходи правоохоронці почали з подвірного обходу всіх мешканців цього та навколишніх сіл. Проводилася дактилоскопія підоблікового та антисоціального елементу, а також пацієнтів відділення Чернігівської психоневрологічної лікарні, які мають вільний вихід за межі лікарні. Здійснювалися пошуки знаряддя злочину.

На четвертий день пошуків в результаті роботи оперативників і дільничних та завдяки роботі експертів міліціонери вийшли на слід зловмисника – він залишив свої відбитки пальців. Підозрюваним виявися молодий односельчанин загиблої і її сусід. Хлопець того вечора пиячив разом з компанією. І, як завжди буває в таких випадках, спиртного не вистачило, довелося шукати добавки. В пошуках оковитої молодик забрів у двір до жінки.

Розбивши скло веранди, непроханий гість увійшов у коридор. На брязкіт скла, жінка прокинулася і вийшла в коридор. Після нетривалої розмови на підвищених тонах молодик вихопив ніж і завдав жінці кілька ударів у живіт. Отямився вже на порозі веранди з ножем у руці та в закривавленому одязі.

Далі він прибіг додому та разом з матір’ю вони випрали весь одяг. Але це не врятувало молодика від притягнення його до кримінально відповідальності. Наразі він затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу міліції.

Проти нього відкрите кримінальне провадження згідно ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України “навмисне вбивство”, що загрожує підозрюваному покаранням у вигляді позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років. Розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини