Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:20:04

Надвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.01.2013   11:20

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 17 січня по 08 годину 18 січня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі та 1 інша. Загинула 1 людина.     

1. Пожежа в житловому секторі Менський р-н, смт Макошино, вул. Жолобок О 05 год. 30 хв. 17.01.2013 року сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 3 кв.м, пошкоджено стіни на площі 10 кв.м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Збиток - 5 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.

2. Пожежа м. Чернігів, вул. Ціолковського О 10 год. 07 хв. сталася пожежа неексплуатуємої будівлі. Вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло гр. С., 1954 р.н. Ймовірна причина - необережність під час куріння загиблого. Власник та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі м. Прилуки, вул. Київська О 15 год. 30 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 20 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20 000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Рокосовського, 37-А О 21 год. 23 хв. сталася пожежа вхідних дверей квартири в 5-типоверховому житловому будинку. Вогнем пошкоджено двері. Причина - підпал. Власник та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділу МНС.


Виявлення та знищення ВНП:

17.01.2013 року о 16 год. 30 хв. на відкритій території на перехресті вул. Шевченка - вул. Єременка в м. Чернігові, було виявлено 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів ВВв. Вибухонебезпечний предмет охороняється співробітниками Чернігівського МВ УМВС України в Чернігівській області.
Знищення ВНП планується здійснити 18.01.2013 року групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП ТУ МНС України у Чернігівській області.

 
Інші повідомлення:

Станом на 06 год. 00 хв. 18 січня 2013 року для розчистки автодоріг державного значення 16 одиниць техніки та 19 працівників. Загальний стан транспортного сполучення  задовільний.

 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини